Diamanttjuvar på Titanic

Diamanttjuvar på Titanic

TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot under din mormors altan. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du var då. Skulle du våga?

Tvillingarna Mia och Stella har nyss slutat femman. När föräldrarna är i Japan på turné med sitt band, bor de hos sin mormor. När de hittar klotet berättar mormor något för dem som ingen annan vet. Med hjälp av klotets kraft hamnar de på Titanic där de dras in i ett mysterium kring ett försvunnet diamanthalsband. Men hur viktigt är ett diamanthalsband när Titanic är på väg att krocka med ett stort isberg?

DIAMANTTJUVAR PÅ TITANIC är den första fristående delen i äventyrstrilogin om två modiga barn som gör allt de kan för att förhindra en gigantisk katastrof.

Köp din bok på Idus Förlag. Klicka på boken så kommer du dit.

Omslag, Jonathan Björk Pozo

Några ord från oss som läst:

TOVA V, 10 år

Jag ger boken 10/10 poäng! Den är spännande rakt igenom. Det är så bra beskrivningar och skrivet med så bra inlevelse så det känns som att man är en person i boken.

SIMON H, 10 år

Jag ger den här 10 av 10 i betyg. Jag tycker att alla åldrar kan läsa den har boken. När jag hörde den här boken fick jag en känsla av att den här författaren kommer att göra väldigt många och bra böcker i framtiden.

SAM D, 10 ÅR

Den här boken är för alla åldrar, I Love Titanic. Jag ger den här boken 5 av 5 stjärnor. Det här är en av dem bästa böckerna jag har läst. Jag gillade när de tittade i kassaskåpet för man visste inte om smycket var där eller inte. Den här boken bara måste du läsa den är så spännande! Jag lärde mig väldigt mycket om Titanic.