Köp trilogin NU!Rabattkod ”KLOTET25” när du köper HELA TRILOGIN vid samma tillfälle.
Läs mer längst ner på sidan

Tvillingarna Mia och Stella har nyss slutat femman. Medan föräldrarna är i Japan på turné med sitt band, bor flickorna hos sin mormor. När de hittar ett märkligt klot berättar mormor något för dem som ingen annan vet. Med hjälp av klotets kraft hamnar de på Titanic där de dras in i ett mysterium kring ett försvunnet diamanthalsband. Men hur viktigt är ett diamanthalsband när Titanic är på väg att krocka med ett stort isberg?

I den andra boken hittar Mia & Stella klotet inkilat mellan två stenar på sjöbotten. Den här gången hamnar tvillingarna i Inkariket precis när européerna har upptäckt hur mycket guld och silver det finns att stjäla där. Men hur ska två elvaåringar kunna stoppa de brutala krigarna och vad är det egentligen han vill, den där läskiga tempelprästen som stirrar på dem?

”Bilden i klotet zoomar in en människa som ligger på marken nedanför ett stort gult hus med rött tak. Huset ser ut som ett palats uppe på en klippa. Människan ligger på ett jättekonstigt sätt med ena armen i en knasig vinkel. Det ser ut som en kille och hans hår är mörkt. Han ser uppskrapad ut på både ben och armar och det rinner blod vid sidan av hans ena öga. Flickorna tittar på varandra. – Är han död? frågar Mia

Klicka på länken till IDUS förlag och beställ dina böcker. När du beställer alla tre böckerna vid samma tillfälle använder du rabattkoden ”KLOTET25” och får 25 % rabatt. Du kan såklart också köpa böckerna separat till ordinarie pris.

Erbjudandet gäller tom den 31 december 2020